november 12, 2018 Rifka Schepers

Boek een dagdeel sparren

Dagdeel sparren

Boek een dagdeel sparren

Regelmatig kom ik in gesprek met ondernemers, bestuurders, communicatiedeskundigen of projectleiders die kansen zien in communicatie, maar er nog niet helemaal de vinger op kunnen leggen. Soms zit het hem in positionering van de organisatie, soms in hele concrete projecten en soms meer in de bedrijfscultuur of samenwerking en manier van communiceren binnen teams. Een dagdeel samen sparren kan dan het verschil maken.

Communicatievraagstuk ontrafelen

Een goed gesprek met een ‘neutrale outsider’ werkt vaak heel verhelderend. Ik ben die neutrale outsider. Met mijn kennis en ervaring van corporate communicatie, communicatiemanagement en coaching ontrafelen we dan al snel de kern van de zaak en wat verdere mogelijkheden zijn. Loopt u ook met communicatievragen in uw organisatie te tobben? Dan kom ik graag bij u op bezoek. Voor €250,- boekt u mij voor een dagdeal sparren over communicatiethema’s. Ik ben dan een ochtend, middag of avond met al mijn enthousiasme, kennis en ervaring van u! En als het enigszins in de buurt is, doe ik ook niet moeilijk over kilometers en reistijd. Dat krijgt u er gewoon bij.

Uw vraag is het uitgangspunt

Wat u dan krijgt, is aan u. Uw vraag is het uitgangspunt. Ik kan op kantoor een gesprek aangaan, een ochtend met u wandelen, met een team of medewerker meelopen, of bijvoorbeeld een project helpen analyseren. Vaak is een eerste gesprek al heel verhelderend. Soms blijkt dat een organisatie, manager of team is verzeild in bijzaken. Dan helpt het al om opnieuw focus in beleid aan te brengen. Een scrumsessie als kickstart voor een project, een brainstorm op doorontwikkeling van de organisatie of coaching van een communicatiemedewerker of manager kan ook de oplossing zijn.

Regie op communicatie

Na een afspraak kijken we dan samen wat er uit is gekomen en wat een vervolg kan zijn. U bepaalt zelf vanaf hier hoe het verder gaat. Soms is één gesprek al voldoende om de juiste prioriteiten boven tafel te krijgen en is het klaar. Soms wenst de opdrachtgever een uitwerking van mijn bezoek. Regelmatig verwijs ik dan door naar gespecialiseerde bureaus of collega’s voor een concrete invulling. Een andere uitkomst kan een coachingstraject zijn, een uitgewerkt advies of een concrete opdracht. Wat er ook uitkomt, het uiteindelijke doel is altijd dat u regie houdt op uw communicatie.

Boek een dagdeel sparren!

Loopt u ook ergens mee te tobben en vindt u het fijn om daar met een ‘frisse’ communicatieadviseur over te sparren? Vindt u het prettig om af en toe vrijblijvend te reflecteren? Zoekt u een second opinion op een communicatieopdracht? Boek een dagdeel sparren met Rifka Schepers Communicatie. Bel 06-22922179, en we trekken gelijk onze agenda’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Bel, mail, volg! Of vul het formulier in.